Selecteer een pagina

Website voor je eigen zaak

Een website voor je eigen zaak

Als je een eigen zaak hebt of begint dan kan een fraaie website  niet ontbreken. Het ligt er natuurlijk aan wat voor type bedrijf je hebt, wil je alleen maar te vinden zijn op Google voor je contactgegevens,  of ga je via je website artikelen verkopen.

Hieronder een beschrijving wat je nodig hebt en waar je aan moet denken.

Domeinnaam en hostingbedrijf.

Allereerst heb je natuurlijk een domeinnaam nodig, deze kun je bij een hostingbedrijf aanvragen en eventueel direct een hostingcontract. afsluiten. De kosten hiervoor vallen over het algemeen wel mee, je kunt al een website laten hosten voor zo’n 60 euro per jaar.

Nadat je een domeinnaam hebt geregistreerd en een hostingcontract hebt, kun je een zogenaamde webapplicatie op je domein installeren. Veelal kan dat via het hostingbedijf worden aangemaakt

E-commerce systeem voor je eigen zaak.

Als je de hosting en je domeinnaam geregeld hebt moet je je website gaan maken. Je kunt hiervoor gratis e-commerce software gebuiken, zoals WordPress, Prestashop, Joomla, Magento enzovoort.

 Wil je zelf een website maken met behulp van WordPress in combinatie met Woocommerce voor je webwinkel. Dan is deze ontwikkeltool een absolute aanrader:

 

 

 

De beste tool om zelf een WordPress website te bouwen.

Wil je zelf een website maken met behulp van WordPress in combinatie met Woocommerce voor je webwinkel. Dan is deze ontwikkeltool een absolute aanrader

Reactie verzenden