Selecteer een pagina

Tankpas van mkb-brandstof.nl

MKB Brandstof biedt zelfstandige ondernemers een tankpas met extra’s: Een autopas. 

MKB Brandstof vereenvoudigt hiermee je administratie omdat ze alle kosten voor tanken, carwash en parkeren op één maandelijkse factuur zetten met btw-specificatie. U kunt daardoor ook achteraf betalen. Het bewaren en los invoeren van bonnetjes in de boekhouding behoort tot het verleden met deze maandelijkse factuur.

U kunt ook gebruik maken van drie praktische apps. Een app toont zeer actuele brandstofprijzen zodat je kunt zien waar je de beste deal maakt. Ook parkeren met MKB Brandstof app laat je real-time zien wat je werkelijke kosten zijn voor parkeren op straat. Met de autopas kan je parkeren in Q-park en P1 garages. De app Carwash van MKB Brandstof toont alle informatie over wasstraten door heel Nederland, inclusief type wasstraat en locatie. 

Alle apps van MKB Brandstof laten zien of een wasstraat of tankstation in bezit is van een collega-ondernemer. Zo stimuleert MKB Brandstof ondernemerschap in Nederland. 

Voor wie

MKB Brandstof richt zich op (zelfstandige) ondernemers van zzp’ers tot middelgrote ondernemers. Het Rotterdamse bedrijf bedient 50.000 ondernemers in heel Nederland. 

De autopas van MKB Brandstof is er voor elke ondernemer met een KvK-inschrijving. MKB Brandstof geeft uitsluitend autopassen uit voor voertuigen lichter dan 3,5 ton.

De autopas is niet bruikbaar in het buitenland, ook niet in België. Affiliates wordt daarom afgeraden om de campagne te promoten op een .be domein.

MKB Brandstof | de beste tankpas voor ondernemers

Reactie verzenden